Kingelstad byskola och förskola

Välkomna till denna blogg där era barn står i centrum! Eftersom att vi som personal vill att ni som anhöriga ska få möjligheten att ta del av era barns vardag på förskolan, så har denna blogg skapats. Här kommer vi personal på Kingelstad byskola dela med oss av det som kan vara av intresse för er anhöriga att ta del av. Låt fantasin flöda och följ med oss på vårt dagliga äventyr här på förskolan!

Vecka 47!

Publicerad 2014-11-21 13:18:00 i Vardagen,

-Vi fortsätter även denna vecka med vårt tema mat. Eget smör har gjorts och vem kunde tro att det var så enkelt att göra sitt eget smör. Nu kan vi barn i förskolan göra smör om det skulle ta slut hemma vid frukostbordet! 
 
 
 
- Alla vi barn på Kingelstad byskola kan även laga mat till våra nära och kära. I onsdags bestämde vi oss för att laga till tacos! Tacos är så gott och inte så värst onyttigt.
 

- Vi i förskoleklassen har egna ordväskor där vi samlar våra egna ord. Nu har vi 20 ord i våra väskor och vi kan läsa allihopa!
 
 
- Att leka ute på gården tycker vi barn är roligt, särskilt nu på hösten när löven har trillat från träden. Ibland samlar vi så mycket löv att vi kan hoppa i lövhögen. Fast oftast så hjälper vi vaktmästaren att hålla fint på gården genom att samla löv och sopa bort grus.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela