Kingelstad byskola och förskola

Välkomna till denna blogg där era barn står i centrum! Eftersom att vi som personal vill att ni som anhöriga ska få möjligheten att ta del av era barns vardag på förskolan, så har denna blogg skapats. Här kommer vi personal på Kingelstad byskola dela med oss av det som kan vara av intresse för er anhöriga att ta del av. Låt fantasin flöda och följ med oss på vårt dagliga äventyr här på förskolan!

Vecka 46!

Publicerad 2014-11-13 13:39:00 i Vardagen,

 
Denna vecka har vi fortsatt med månadens tema, mat! 
 
- De lite större barnen i förskolan och förskoleklassen har fortsatt prata om frukost, precis som i förra veckan men vi har även pratar om vad vi äter till mellanmål. Barnen har därför fått göra sin egen fruktsallad och smaka på olika ingredienser som mellanmålet kan innehålla. Barnen fick inte se vad det var de smakade på utan fick gissa sig till ingredienserna. Då tränades smaksinnet ! Barnen tyckte att det var gott att smaka på allt från strössel till knäckebröd. 
 
 
 
 
- Ibland får man leka med maten på förskolan. De lite mindre barnen i förskolan har gjort fina tavlor av potatistryck och makaroner! 

 
 
 
- Ibland behöver man träna på att komma ner i varv! Vi har börjat med lite yoga på förskolan. 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela