Kingelstad byskola och förskola

Välkomna till denna blogg där era barn står i centrum! Eftersom att vi som personal vill att ni som anhöriga ska få möjligheten att ta del av era barns vardag på förskolan, så har denna blogg skapats. Här kommer vi personal på Kingelstad byskola dela med oss av det som kan vara av intresse för er anhöriga att ta del av. Låt fantasin flöda och följ med oss på vårt dagliga äventyr här på förskolan!

Grattis!

Publicerad 2014-07-04 10:16:26 i Vardagen ,

Då vi har ett barn som fyller år när vi har sommarlov, bestämde vi oss för att fira henne på förskolan lite tidigare med glass och saft! Glass är gott! Grattis!
 
 
 
 
 
  
 

Utflykt till dansbanan!

Publicerad 2014-07-04 10:02:16 i Vardagen ,

Oboy, vad roligt vi tycker det är att vara ute i naturen nu när solen skiner och blommorna är vackra. Vi kan inte låta bli att gå på promenad till Kingelstads gamla dansbana där det är så vackert nu på sommaren. På dansbanan har bonden som äger marken gjort stigar som blir som en labyrint där
vi kan springa runt. Ibland hamnar vi dock i det långa gröna gräset bredvid stigarna, särskilt då vi leker haj och jagar varandra. Fröknarna är ofta hajar och tar oss barn, det tycker vi är roligt. När vi blir trötta efter allt stoj får vi saft, frukt och kex. Efter det sjunger vi sånger på vår ö i gräset där inte hajarna kan ta oss.
 

 
 
 
 
 

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela