Kingelstad byskola och förskola

Välkomna till denna blogg där era barn står i centrum! Eftersom att vi som personal vill att ni som anhöriga ska få möjligheten att ta del av era barns vardag på förskolan, så har denna blogg skapats. Här kommer vi personal på Kingelstad byskola dela med oss av det som kan vara av intresse för er anhöriga att ta del av. Låt fantasin flöda och följ med oss på vårt dagliga äventyr här på förskolan!

Vecka 51!

Publicerad 2014-12-19 13:25:00 i Vardagen,

 
Julen är snart här och tomten har varit på besök hos oss på Kingelstad byskola. Han hade med sig klappar till oss barn och vi fick gå upp på vinden där han kom genom skorstenen. Kälken fick han lämna på taket förstås för den var för stor för skorstenen och renarna behöver frisk luft.
 
I läroplanen för förskolan står det att barnen skall, "känna delaktighet i sin egen kultur..." Så här i juletid får barnen känna på våra svenska traditioner.
 

- Att göra julkort till våra mammor och pappor tycker vi barn är roligt.
 
 
 - Vi har tittat på adventskalendern, Mysteriet på Greveholm, på dvd varje dag nu i december. Vi tyckte den var väldigt spännande, inte minst spökena som bodde på slottet!

 
- De minsta barnen har fått sätta skägg på tomten.

Kommentarer

Postat av: Maria

Publicerad 2014-12-20 12:35:59

Vad bra ni gör det!!

Postat av: Maria

Publicerad 2014-12-20 12:38:21

Vad bra ni gör det!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela