Kingelstad byskola och förskola

Välkomna till denna blogg där era barn står i centrum! Eftersom att vi som personal vill att ni som anhöriga ska få möjligheten att ta del av era barns vardag på förskolan, så har denna blogg skapats. Här kommer vi personal på Kingelstad byskola dela med oss av det som kan vara av intresse för er anhöriga att ta del av. Låt fantasin flöda och följ med oss på vårt dagliga äventyr här på förskolan!

Vecka 49!

Publicerad 2014-12-05 12:51:00 i Vardagen,

 
Nu närmar sig lucia och därmed också julen med stormsteg. På Kingelstad byskola längtar vi barn efter tomten men eftersom att det är några veckor kvar till han kommer får vi nöja oss med att göra pyssel till fönstrena, dansa runt björkar och sjunga luciasånger på förskolan. 
 
 
- Det kan vara lika roligt att dansa runt en björk som en gran, tycker vi barn!
 
 
- Att skrynkla ihop silkespapper är inte så enkelt. Vi lite mindre barn på förskolan har övat hela veckan på att skrynkla ihop silkespapper och klistra det på julgranar, stjärnor, änglar och till och med Rudolf med röda mulen! 
 
 
 
 
- Vi i förskoleklassen har gjort julfint i fönstret med stjärnor och adventsljus! 
 
 
- På fritids bygger vi ofta med duplo. En dag byggde vi ihop duplot till en lång rad sedan hjälptes vi åt att ställa raden upp. 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela